Ha szívesebben maradsz otthon, akkor sem kell lemondanod a közös lakomázás öröméről, Bábel Pista helybe hozza Neked a "Terülj asztalkát"! Hogy miért pont a mesebeli Terülj asztalka jutott az eszünkbe?


Mert erről az asztalról annyit eszel, amennyit akarsz!


Igen, jól értetted! Ez egy egészen új szolgáltatás — ahogy a művelt angol mondja: "ALL YOU CAN EAT!" —, ami eddig csak bizonyos éttermekre volt igaz, de most már az otthonodban is elérhető!


catering5000ft

Már 10 főtől egészen 100 főig megetetjük a vendégeid otthonod kényelmében, vagy egy Általad megjelölt helyen Budapest területén — kiszállási díj nélkül!

Mindenki annyit és abból eszik, amiből akar, és mindez fejenként mindössze 5 000 Ft, attól függetlenül, hogy hétköznapon vagy hétvégén kell kitelepülnünk.fertotlenitve

Fő a biztonság! 

Minden evőeszközt tányért, tálat, edényt magunk biztosítunk, és a legszigorúbb egészségügyi előírásoknak megfelelően, garantáltan fertőtlenített állapotban bocsájtjuk rendelkezésedtekre.

Ja, és hívhatsz bátran több vendéget, nem Neked kell mosogatnod!


Ha még nem ismered a konyhánk klasszikusait, köztük az A3-as rántotthúst, vagy az óriás Cordon Bleu-t a maga 1 kg körüli súlyával, akkor még egy okkal több, hogy minket hívj, mert a vendégeidnek egészen különleges élményben lehet része!

a3rantotthus


(Ami azt illeti, régóta könyörögnek a törzsvevőink, hogy oldjuk már meg a kiszállítást, de mi eddig nemet mondtunk, így az élmény nem csak különleges, de kivételes is lesz!)

anthony bourdain
 
(Megkóstolnátok Anthony kedvenc lapcsánkáját, amit az ő emlékére azóta is készítünk?)


Hívj akár most a +36 30 311 2712 számon, és beszéljük meg a részleteket!


telefonVagy inkább hívjunk fel mi Téged, mert úgy kényelmesebb?
Töltsd ki az alábbi ürlapot, 24 órán belül keresünk!


Akkor mi itthon bulizunk!

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Nem vagyok robot!
Na, még egyszer!
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.